Filomaniacos : "MÉS QUE MAI"

Benvinguts FILOMANIACOS !!!!

Espero que en aquest espai aporteu les vostres inquietuts entrant en debats diplomàtics i dinàmics.

Us convido a entrar a totes les propostes del blog !!

No falleu a la cita!

martes, 11 de noviembre de 2008

Veritat,realitat,concordança!!!

Filomaniacos!!! tornem a fer un tercer Text Filosofics, cada cop tenim que pensar mes i fer-ho millor, tenim que raonar les coses perquè sino no arribarem a lloc, ànims i sobretot ganes de fer coses.


En aquet text ens explica que per Martin Heidegger que es la veritat, que es un temps finalitzat, buidat completament on remarca el que es cert. Tambe posa un exemple perquè identifiquem que es el quelcom cert, diu que or es cert quan es real, i el fals es irreal. En la realitat el anomenem si son cert o fals, i sobretot si concorda. On ens explica que la certesa i la veritat son semblants.

Què és per a tu la veritat?

En el text en diu que la veritat per a ells és un temps desgastat, quasi buit on fa al·lusió allò que és cert, on podem apreciar el estats de veritat, on predomina ignorancia, el dubte i sobretot la certesa subjectiva, en llatí el que volia dir és hora de parlan i es molt important que la veracitat es el contrari de la mentida. Per això diu que el que es cert es real. El que fa la comparació del món veritable i món fals és origen de la veritat de llatí. Crec que aquet homes és mostra molt autoritari perquè nosaltres acceptem com que aquet és cert , a causa de que ell té un crèdit de coneixements previs.

La meva conclusió crec que aquet home és autoritari perquè en demostra que allò és cert on té un crèdit de coneixement, la qual nosaltres ens creiem el que diu. Amb comparació amb un altre criteri el més diferencia seria amb la tradició , on aquest és acceptat al llarg de temps, comparació amb el de Martin es segons autoritat que la arribar a tenir aquell coneixement. En diferencia amb utilitat és que nosaltres el parlant acceptem allò que és cert perquè és útil i beneficios per a nosaltres, on Martin defensa el seu crèdit de coneixement sobre la veritat, realitat i concordança.


Filomaniacos,

1 comentario:

Marta Alvarez dijo...

Estaras contento no? 3-0! :-)
nos vesmo en clase mñn
esta mb el blog!

a..visca el barça jeje

Datos personales

Mi foto
Badalona, Barcelona, Spain
Hola Filomaniacos!!! Em dic Toni, vaig neixer a Badalona i visc a Lloreda. Ara mateix estudio Batxillerat al col·legi Sant Andreu. M'agrada el futbol, per cert: SOC PERICO "solo viven aquellos que luchan"