Filomaniacos : "MÉS QUE MAI"

Benvinguts FILOMANIACOS !!!!

Espero que en aquest espai aporteu les vostres inquietuts entrant en debats diplomàtics i dinàmics.

Us convido a entrar a totes les propostes del blog !!

No falleu a la cita!

martes, 18 de noviembre de 2008

Adequació i Verificació pragmàtiques!!!


Mis Filomaniacos, com anem? Avui vull plantejar una serie de preguntes sobre aquet text, espero que comenteu les vostres respostes, entre tots donarem la conclusió del que pensem sobre això.


1 Quina relació s’estableix en el text entre la veritat i la vida real de les persones?


Relació principal que tenim amb vida de les persones, es que la veritat es una de les nostres idees, crec que es relacionada principalment amb la nostra manera de pensar, es a dir les nostres idees mes abundants. On les coses poden ser acceptades o negades. .


2 Quan es pot dir, segons el pragmatisme, que una idea es certa?


Principalment quan es útil per a nosaltres.

3 Trobes alguna semblança entre les afirmacions que apareixen en el text i el que de manera comuna s´entén per pragmàtic?

Si, quan diu que la reposta normalment la comprèn, es a dir que es útil per la persona, tan podem ser certes com falses.

4 Pot haver-hi el cas d´idees certes sense conseqüència pràctica?

Segons el pragmàtic pensó que no, perquè sempre tracta de una cosa a de ser valida, corroborant i que sigui veritat segons, sigui útil per la persona. Relació del pensament amb realitat, ha de ser coneguda. Perquè el que pensem adapta realitat. Ex: tu pensen que el quadrat te la seva forma determinada i a realitat es com es.



No hay comentarios:

Datos personales

Mi foto
Badalona, Barcelona, Spain
Hola Filomaniacos!!! Em dic Toni, vaig neixer a Badalona i visc a Lloreda. Ara mateix estudio Batxillerat al col·legi Sant Andreu. M'agrada el futbol, per cert: SOC PERICO "solo viven aquellos que luchan"