Filomaniacos : "MÉS QUE MAI"

Benvinguts FILOMANIACOS !!!!

Espero que en aquest espai aporteu les vostres inquietuts entrant en debats diplomàtics i dinàmics.

Us convido a entrar a totes les propostes del blog !!

No falleu a la cita!

miércoles, 19 de noviembre de 2008

Realitat és virtual?

Ens tornem a veure meu millors Filomaniacos, com porteu les notes? A per cert, avui he pensat una idea molt important, que penseu de la realitat i de la virtualitat, ara be la meva pregunta, sabeu dir sí la realitat és virtual?



Aquestes paraules són de carácter contradictori, perquè una coneix tot els paràmetres de la realitat i altre es de manera virtual, es a dir coses imaginaries. Sobre aquesta pregunta pensó que la realitat són aquelles percepcions i sensacions generades per la realitat, es a dir la podem veure per els nostres sentits, de manera que podem dir que es la realitat física.
En diferencia amb virtual són aquelles manipulacions generades per exemple amb un ordinador, on aquestes poden ser molt imaginaries, per això en penso que la virtualitat no es la realitat.
Simplement per el significat que virtual són imaginacions de manera fantasiosas, on la realitat es simplement allò que veiem es cert perquè ho percebem per els sentits. Amb tot això vull dir que una cosas es real perquè es tal i com es, i la virtual podem donar moltes maneras de models sobre aquesta, es a dir podem imaginar una cosa que solament nosaltres podem imaginar i que mai será veritat, perquè es una cosa que sabem, que no existeix ,pero mentalment podem general i crear pero solament a la ment.

No hay comentarios:

Datos personales

Mi foto
Badalona, Barcelona, Spain
Hola Filomaniacos!!! Em dic Toni, vaig neixer a Badalona i visc a Lloreda. Ara mateix estudio Batxillerat al col·legi Sant Andreu. M'agrada el futbol, per cert: SOC PERICO "solo viven aquellos que luchan"