Filomaniacos : "MÉS QUE MAI"

Benvinguts FILOMANIACOS !!!!

Espero que en aquest espai aporteu les vostres inquietuts entrant en debats diplomàtics i dinàmics.

Us convido a entrar a totes les propostes del blog !!

No falleu a la cita!

viernes, 28 de noviembre de 2008

Diferencia entre Hobbes i Rousseau

Ara os plantejo un repte difícil per tot els filomaniacos, sabríeu dir-me quina es la diferència entre aquestes dues persones , segons els seu pensaments!!!

Hobbes i Rousseau:
Son dos persones que tracten de viure en una societat on aquesta no és una exigencia de la naturalesa, podem arribar a dos estats un de civil i altre natural, diguem que és una construcció artificial.
Hobbes , es una home que partia principalment del pessimisme de esser huma, on diu que es un home llop per a un homes, això vol dir que es una guerra continua de tots contra tots. De manera que Rousseau planteja una aspecto diferente, aquet mostra un home natural solitari, com ha principi no necesita la societat per viure. Cuan Hobbes tracta mes d’un mogut egoisme propi es a dir es una continua lluita permanent amb els altres i Rosseau tracta mes de un canvi notable a la comunitat igualitària. Hobbes planteja les seves lleis on es possible que veiem una societat on puguin conviure en pau, mentres que Rosseau, amb Aparicio de les propietats privadas posen en perill la convivencia pacífica, es a dir que el fan malvat respecte a la societat.

Segons el meu parer , Rosseau es la mes coherent, perquè la sortida aquesta situació es una societat justa en acord de tothom i proposada per el be comú, es una manera de dir que una persona es social per naturalesa o simplemente per les circumstancies que les forcen actuar aquella manera, me decantat per aquesta perquè el ser huma no pot viure fora de la societat, perquè sino ens preguntaríem molt cops que fem aquí tot sols, sense ningú?


Hobbes:www.ca.wikipedia.org/wiki/Thomas_Hobbes





Rousseau:www.ca.wikipedia.org/wiki/Jean-Jacques_Rousseau







Toni Martínez Fdez!!!!--CORO--
















No hay comentarios:

Datos personales

Mi foto
Badalona, Barcelona, Spain
Hola Filomaniacos!!! Em dic Toni, vaig neixer a Badalona i visc a Lloreda. Ara mateix estudio Batxillerat al col·legi Sant Andreu. M'agrada el futbol, per cert: SOC PERICO "solo viven aquellos que luchan"