Filomaniacos : "MÉS QUE MAI"

Benvinguts FILOMANIACOS !!!!

Espero que en aquest espai aporteu les vostres inquietuts entrant en debats diplomàtics i dinàmics.

Us convido a entrar a totes les propostes del blog !!

No falleu a la cita!

jueves, 8 de octubre de 2009

Voluntari 1

Una altra manera d’entendre els sofistes

A- Naturalesa:tracta sobre interpretación del mon i fa que aquesta sigui la que porti la seva propia velocitat i les seves normes.
B- Llei: la llei es un terme que busca el equilibri d’una societat, depèn de les persones, i la invenció de la justicia.
C- Técnica: es l’art de modificar les coses reals, hi ha esser que son creats per la naturalesa i d’altres que son creats per home, la gran varietat que pot tenir la técnica, es com el exemple del vaixell que ens permet viatjar i fa que puguem desplaçar-nos cap un lloc o cap un altre.
D- Ciutat: la ciutat per a ells no es solament aquell lloc on viuen els homes, sino que tambe les diferent relacions del essers, i en definitiva que no poden viure separats de la ciutat.
E- Llenguatge, raó, pensament, : pel sofistes com saben el poden de diàleg es molt fort per ells, i la seva estructura i organització del llenguatge es un desenvolupament tècnic que el podem dominar.
F- Educació: l’utilitzaven com el sistema tradicional , es una qüestió del llenguatge que incideix en la ment i el centre de la individualitat.
G- Veritat: la veritat tenia dos camins un que era la veritat mitjançant el poder, i el dels sofistes la seva veritat era mitjançant el llenguatge.




No hay comentarios:

Datos personales

Mi foto
Badalona, Barcelona, Spain
Hola Filomaniacos!!! Em dic Toni, vaig neixer a Badalona i visc a Lloreda. Ara mateix estudio Batxillerat al col·legi Sant Andreu. M'agrada el futbol, per cert: SOC PERICO "solo viven aquellos que luchan"