Filomaniacos : "MÉS QUE MAI"

Benvinguts FILOMANIACOS !!!!

Espero que en aquest espai aporteu les vostres inquietuts entrant en debats diplomàtics i dinàmics.

Us convido a entrar a totes les propostes del blog !!

No falleu a la cita!

martes, 27 de octubre de 2009

Activitat del mite de la caverna

Filomaniacossssssssssssss,,, intenteu fer una redacció del mite de la caverna amb algun aspecte de la nostra realitat del nostre món .

aquí teniu la meva:



El mite es una obra que parla de com una serie de presoners estan esclavitzats. Aquest homes tenen una vida molt rutinària, estan encadenats de coll i mans, l'únic que podem veure es la ombra aquells objectes que es reflecteixen amb el foc. A la nostra vida seria com tindre un treball on sempre tinguem que fer el mateix i no tindrem res de llibertat per elegir sinó que fossin persones esclavitzades, fem la feina que ens manen. Si nosaltres sortíssim aquesta vida, a l'hora de treballar autònom necessitaríem ajuda algú perquè en indiques que tindríem que fer, es quan el presoners surten de aquella caverna y canvia la seva vida per complet. Normalment quan son esclaus d'alguna cosa i quan ens alliberen passem un període molt fort. Amb tot això vull referir que una persona cuan durant un període fa un cosa de manera continua quan s'allibera d'aquesta té reaccions molt complicades.

No hay comentarios:

Datos personales

Mi foto
Badalona, Barcelona, Spain
Hola Filomaniacos!!! Em dic Toni, vaig neixer a Badalona i visc a Lloreda. Ara mateix estudio Batxillerat al col·legi Sant Andreu. M'agrada el futbol, per cert: SOC PERICO "solo viven aquellos que luchan"