Filomaniacos : "MÉS QUE MAI"

Benvinguts FILOMANIACOS !!!!

Espero que en aquest espai aporteu les vostres inquietuts entrant en debats diplomàtics i dinàmics.

Us convido a entrar a totes les propostes del blog !!

No falleu a la cita!

miércoles, 23 de septiembre de 2009

Activitat 2

HERÀCLIT:

1- ''els homes desconeixen aquesta raó que existeix sempre, tant abans d'escoltar-la com després d'haver-la escoltat,atès que, encara que tot succeeix d'acord amb aquesta raó,s'assemblen a inexperts(...) els altres homes ignoren el que fan desperts,de la mateixa manera que obliden el que fan quan dormen''.

2- ''Els contraris s'harmonitzen, i, de la diversitat, en resulta la més bella harmonia, tot i ha estat engendrat per la discòrdia''.

4- ''entrem i no entrem al mateix riu, som i no som''.

5- ''després d'escoltar el logos, i no a mi, és savi reconèixer que totes les coses en són una''.

1-El primer text Heràclit es que vol dir que els homes desprès de realitzar una acció no es el mateix, es a dir tot canvia res no es manté. Patim un cert punt de desconeixement en podem explicar una cosa x però sense viure-la i sense saber aquella cosa exacta, en podem considerar d'una manera imprecisa sobre aquell tema. Nosaltres sabem ara mateix cuan naixerà un nen, però aquesta raó no la sabem cuan érem un no res, tan abans de néixer, com alhora de morir.

2-Els segons text, parla de la contrarietat que sembla de manera molt benèvola, però que el seu naixement surt a partir d'una situació contraria. Es a dir, la bona relació que pot haver entre un professor i un alumne, però que faria un professor sense un alumne i un alumne sense professor. No existirà aquesta situació contrarietat.

4-Un clar exemple si nosaltres entrem a un riu, sortim a fora, i estem una estona senta't, i desprès tornem al aigua, no haurem estat en la mateixa acció abans, perquè aigua del riu no serà la mateixa.

5-El logos es una dialecte de contraris, es a dir ara son les 4 de tarda no podrà ser les 10 de la nit. Fan que les coses siguin de la mateixa manera

http://www.heraclito.org/


Pensa com pensa'n els savis , mes parlar com parlem la gente normal.

No hay comentarios:

Datos personales

Mi foto
Badalona, Barcelona, Spain
Hola Filomaniacos!!! Em dic Toni, vaig neixer a Badalona i visc a Lloreda. Ara mateix estudio Batxillerat al col·legi Sant Andreu. M'agrada el futbol, per cert: SOC PERICO "solo viven aquellos que luchan"