Filomaniacos : "MÉS QUE MAI"

Benvinguts FILOMANIACOS !!!!

Espero que en aquest espai aporteu les vostres inquietuts entrant en debats diplomàtics i dinàmics.

Us convido a entrar a totes les propostes del blog !!

No falleu a la cita!

jueves, 17 de septiembre de 2009

Activitat 1


Filomaniacos, comença un nou curs, desitjo que os agradi aquest any com l'anterior.


D'allà d'on ve el naixement als éssers, allà trobem també la seva destrucció,segons la necessitat. És com si es paguessin mútues retribucions i penes per la seva injustícia,segons l'ordre del temps.

Comentari personal:


-Segons Anaximandre té una idea molt important ; la disposició d'un període de la historicitat. Com si en aquesta expansió de l'ésser hagués imposat un nivell per tot aquest desnivell, que pot ser provocar per nosaltres, o per fenòmens del exterior. Els nostres propis pares des de que naixem ens han implantat una conducta, aquesta fa que caminem pel nostre camí, però d´avegades ens podem desviar, amb factor molt diferents. No solament ens desviem quan som petit, sinó que també quan som grans.

Es com un cicle naixem y morim, que fa pensar en la predestinació. Parla del principi de totes les coses, apeiron no límit, tot sorgeix del limitat o apeiron i tot torna al apeiron. Abans de néixer no som res, i desprès de mori tampoc som res. Aperion es deriva del 'kosmos', apareix els límits, on hi ha una lluita de contrarietat. El alumnes estan a classe perquè esta el professor, i el professor esta a classe perquè son el alumnes. Aquesta lluita es un procés d'injustícia.

http://es.wikipedia.org/wiki/Hermann_Alexan
SER BUENOS PERO NO TONTOS!!!!

No hay comentarios:

Datos personales

Mi foto
Badalona, Barcelona, Spain
Hola Filomaniacos!!! Em dic Toni, vaig neixer a Badalona i visc a Lloreda. Ara mateix estudio Batxillerat al col·legi Sant Andreu. M'agrada el futbol, per cert: SOC PERICO "solo viven aquellos que luchan"