Filomaniacos : "MÉS QUE MAI"

Benvinguts FILOMANIACOS !!!!

Espero que en aquest espai aporteu les vostres inquietuts entrant en debats diplomàtics i dinàmics.

Us convido a entrar a totes les propostes del blog !!

No falleu a la cita!

martes, 5 de mayo de 2009

text

RESPÓN text!!!!
1- l’autor el defineix com una ciutadania que afirma independencia nacional i la realització de identitat nacional com si fos, sentit mes auto legislatiu que poden tenir el ciutadans.
2-perque en un ordre polític hem de tindre en compte aspecto de la igualació a les persones mes discriminades i sobre tot incorporació dels marginats, es molt important que en aquesta vida cada nacionalitat de cada persona es tingui en compte, perquè pot ser tan o mes valiosas que d’una altre persona.
3-que en un territorio es pot provocar que un terreny es el màxim dirigent d’un país i aquest per els aspectes seguents prefereixi ser independent aquest terrenys, perqué això li provocara guanyar més diners. Que aquest terrenys son representat per un davant un grup de paisos. Que la situacio política que tenen el que vol fer es expulsarla i crear una de nova.

No hay comentarios:

Datos personales

Mi foto
Badalona, Barcelona, Spain
Hola Filomaniacos!!! Em dic Toni, vaig neixer a Badalona i visc a Lloreda. Ara mateix estudio Batxillerat al col·legi Sant Andreu. M'agrada el futbol, per cert: SOC PERICO "solo viven aquellos que luchan"