Filomaniacos : "MÉS QUE MAI"

Benvinguts FILOMANIACOS !!!!

Espero que en aquest espai aporteu les vostres inquietuts entrant en debats diplomàtics i dinàmics.

Us convido a entrar a totes les propostes del blog !!

No falleu a la cita!

martes, 19 de mayo de 2009

Marx

La teoria de Marx ens explica des diferents bases que tenien estat modern i estat de antiguitat. Com podem passar de un època de treballar obligatòriament a una època que podem tindre i ser persones de manera mes lliure però amb una series de normes que ens marquen la pauta de la llibertat. Hem passat una època de ser esclaus i no cobrar gaire a un estat modern que podem dir que son persones esclaves als nostres sous, ja que en aquesta vida necessitem aquest bens per viure.

Drets passats i drets futurs...

Els text en parla de aquella esclavitud que tenien en èpoques anteriors, amb això vull dir que hem canviat molt durant tota historia, el drets han passat de no tindre gairebé res a tindre propietat privades, on la gent pot estar a favor o en contra aquestes propietats. Sabent la teoria dels esclaus que predominava la esclavituds i estat modern el seu principal nucli es organització política. Hem passat a no tindre res, a tenir una responsabilitat sobre un terreny, que en porta a tenir un domini sobre aquets. Segons Marx els individus, tenim una sola preocupació on els text anomena aquesta manera, som esclaus del treball assalariat. Com podem veure hem millorat, hem anat de menys a més.

No hay comentarios:

Datos personales

Mi foto
Badalona, Barcelona, Spain
Hola Filomaniacos!!! Em dic Toni, vaig neixer a Badalona i visc a Lloreda. Ara mateix estudio Batxillerat al col·legi Sant Andreu. M'agrada el futbol, per cert: SOC PERICO "solo viven aquellos que luchan"