Filomaniacos : "MÉS QUE MAI"

Benvinguts FILOMANIACOS !!!!

Espero que en aquest espai aporteu les vostres inquietuts entrant en debats diplomàtics i dinàmics.

Us convido a entrar a totes les propostes del blog !!

No falleu a la cita!

martes, 28 de octubre de 2008

Comentari Pg.40 - Doc.4



Lliure Pensadors, o millor dit Filomaniacos, desprès de fer el meu primer Text, tinc més ganas de fer un segon, aquet és de Copernicà, presenta coses molt interessants, a vosaltres companys com va? Esperem que tinguem un segon text millor que el primer, ànims tots. kANT




1 Ideas principal: aquets text de Kan ens parla que tot el que coneixem és gracies al que hi posem nosaltres, tambè el que coneixem és degut als objectes. Com el exemple de Copèrnic que és basava mitjançant una teoría, però va pensar de intentar-la fer diferent, on la metafísica és la mateixa manera que va fer Copèrnic.



2 El canvi que va fer Copernicà en la seva teoría.


3 El text diu que el conèixer de avui dia és gracies al Objectes, és adir aquells el qual recau l’acció, on en exemple de Copernicà ell és basava segons la seva teoría, però va intentar aplicar una altre manera i aquí demostra activitat de conèixer és el resultat de activitat, on la certesa de la veritat, és mitjançant una veritat trobada. És com tambè a la metafísica que és aquella part que tracta més enllà del sentit, on en text diu que intuïció del objectes és regir-se amb la naturalesa del objecte. Altre manera no és pot conèixer la natura, però si fos objecte com a sentit podía representar més fàcilment. Copèrnic és el resulta del més enllà de la metafísica on es un home que interpreta les experiències, les ordena i ens dona la raó de la seva teoría, és a dir és tracta de conèixer els principis per orientar-se.


4 Aquet text de Kant és defensat per un interés teòric on es basa els coneixements de la naturalesa, on posan el clar exemple de Copernic, encara Kant tenia un altres interés pràctic que era descobrí el que hem de fer i podem esperas si obrem bé, però principalment ara defensa el interès teòric. En comparació amb interés tècnic de Apel i Habermas aquet vol dominar i explotar la naturalesa i en diferencia a Kant vol conèixer la naturalesa. Tambè altre del interés de Apel, com pràctic és orientar-se en la comunicación, on Kant sempre és manifesta amb el seu interés teòric vol conèixer la naturalesa. Kant sempre que defensa conèixer la realitat, amb comparació de Apel el interés emancipador aquet tracta de allibera esser huma per la repressió que condueix a les ciencias socials.



FiLoMaNiAcOs: penseu i penseu de manera Crítica i Rigorós.

No hay comentarios:

Datos personales

Mi foto
Badalona, Barcelona, Spain
Hola Filomaniacos!!! Em dic Toni, vaig neixer a Badalona i visc a Lloreda. Ara mateix estudio Batxillerat al col·legi Sant Andreu. M'agrada el futbol, per cert: SOC PERICO "solo viven aquellos que luchan"