Filomaniacos : "MÉS QUE MAI"

Benvinguts FILOMANIACOS !!!!

Espero que en aquest espai aporteu les vostres inquietuts entrant en debats diplomàtics i dinàmics.

Us convido a entrar a totes les propostes del blog !!

No falleu a la cita!

sábado, 18 de abril de 2009

Dilema!!!!

Preguntes sondeig: (dilema 2)
- No, avui dia estem en una societat amb crisi això implica que gairebe a tota la poblacio prefereix guanyar mes diners, perque es mes important viure tranquil i no sacrifican-se en la vida actual, sabent que lo fa el be,pero una persona per guanyar diner i viure tranquil no pensa en les conseqüències.
- Esta clar que un pare dona la seva vida perquè els seus fills viuen millor que ells, prefereixen sufrir ells i fer que nosaltres estiguem be, això es un bon senyal, pero sabent que ells sofreixen molt.
- Sincerament, el meu camping he vist que han deixar unes hectáreas per diners aixì que pensó que si pot donar les seves terres per diners.
- Avui dia seria gairebè molt complicat, perquè alguns terrenys están obligats a fe rallo, per manteri la seva població amb un certs diners.
- Sincerament pensó que es de tot una mica, tant govern , com individus, i com meterologia.
- Un pensaría que es millor això perquè es mes útil per la societat es útil en tot moment, i altre que amb seva capacitat de dialogar seria tant important les dues coses.
Dilema 3
- Professor principalment tindria que millorar si durant tot any ha fet els deures i es comporta be en clase, i si fos aixi li puixaria la nota
- Positives: que aniria a la seva carrera, negatives: que seria un persona que es quedaría sempre en aquella situacio i un voldria millor per el seu propi peu.
- La felicitat que pot tenir aquesta persona perque la puixat la nota, i la justicia a un altre que a suspes i no la puixat la nota.
- Un pues li puixaria perque li donaria igual, i altre que hagues esforçarse mes durant el any.
- Que si hagues fet tot els treballs el profesor li hauria puixat la nota

No hay comentarios:

Datos personales

Mi foto
Badalona, Barcelona, Spain
Hola Filomaniacos!!! Em dic Toni, vaig neixer a Badalona i visc a Lloreda. Ara mateix estudio Batxillerat al col·legi Sant Andreu. M'agrada el futbol, per cert: SOC PERICO "solo viven aquellos que luchan"