Filomaniacos : "MÉS QUE MAI"

Benvinguts FILOMANIACOS !!!!

Espero que en aquest espai aporteu les vostres inquietuts entrant en debats diplomàtics i dinàmics.

Us convido a entrar a totes les propostes del blog !!

No falleu a la cita!

viernes, 13 de marzo de 2009

pg195 doc 3

jugonessssssssssssssssssssss,,,,, feina de la pàgina 195 el DOC 3

Aquest text en diu que home te la funció tractada de L'ànima, que fa una activitat perquè home es bo per fer aquella activitat, te les qualitats suficients per fer-ho, i home es aquell que fa la vida, actua en el seu mon, home que fa el be, actua de manera brillant. Un lloc no es fa per una sola cosa, tots em de posar un mica, per fer un home bo, adquireix diferents virtuts al cap del anys.

Activitat del home?

Aristòtil insistia que totes les activitats humanes es realitzaven per un fi, que a la vegades se supedita als altres, els fins seran mitjans per a un fi ultim, que dona sentit als altres. El fi ultim es la felicitat no es un mitja per obtenir fi per el mateix, sinó que es la felicitat, sempre la felicitat serà un be perfecte que el home buscar, com diu el text home solament busca activitat del be, no coneix el mal, però sap que el be solament aconsegueix amb activitat continua. Sempre home fa les accions per adquirir el be, allò que ha fet, però com redacció anterior podem ser consentis del que fem o no.

No hay comentarios:

Datos personales

Mi foto
Badalona, Barcelona, Spain
Hola Filomaniacos!!! Em dic Toni, vaig neixer a Badalona i visc a Lloreda. Ara mateix estudio Batxillerat al col·legi Sant Andreu. M'agrada el futbol, per cert: SOC PERICO "solo viven aquellos que luchan"