Filomaniacos : "MÉS QUE MAI"

Benvinguts FILOMANIACOS !!!!

Espero que en aquest espai aporteu les vostres inquietuts entrant en debats diplomàtics i dinàmics.

Us convido a entrar a totes les propostes del blog !!

No falleu a la cita!

viernes, 12 de diciembre de 2008

podem viure amb altres cultures???

FilomaniacossssssssssssssssssssssssssssSSSSSSSSS,,,, SIIII SIIIII, tornem actualitzar, BUAHHHHHHHHHHHHHHH, tinc un treball avui molt interesant per a tots vosaltres,, no crec que sapigueu la solucció,jejej,, os presento tema, sabrieu dirme siiiiiii,,,, PODEM VIURE AMB ALTRES CULTURES!!!!



-Pensó que aquesta es una de les moltes preguntes que deixaria sense contestar, per la sencilla raó de que podem opinar de diferents maneres, una seria que si que podem viure amb altres cultures, pero crec que poca gent com esta la societat actual diría això, segons meu parer pensó que no, perquè individu avui dia no vol viure amb altres cultures que no sigui la seva, per la sencilla raó que cuan una persona marxa estranger, li obliguen a posar en practica la seva cultura , i pel que fa el seu territorio no fan això, pero això pensó que es molt difícil que podem viure amb altres cultures. Com a molt pensó que una li tindria mes valor que no a una altre,però igualment si fos per cada individu millor que cadascú apliques la seva cultura,i fins i tot individus que voldran extermini aquesta,per el motiu que individu es responsable principal de respecta les altres cultures, per això pensó que es imposible, moltes persones podem estar a favor pero sempre tindrem un grup de gent en contra, això fa que sigui indefinible
.

No hay comentarios:

Datos personales

Mi foto
Badalona, Barcelona, Spain
Hola Filomaniacos!!! Em dic Toni, vaig neixer a Badalona i visc a Lloreda. Ara mateix estudio Batxillerat al col·legi Sant Andreu. M'agrada el futbol, per cert: SOC PERICO "solo viven aquellos que luchan"